Nieuwe collega

PatriciaSinds 19 maart hebben we een nieuwe collega, Patricia Poelmann. Ze gaat hetzelfde werk doen als Lizet: coördinator Koppels. Lizet doet het begin van het proces, van aanmelding tot en met  koppeling, en Patricia de ondersteuning van de koppels en het afsluiten.

 

Patricia is er op de maandag- en woensdagochtend en stelt zich hier graag voor:

 

 

Mijn naam is Patricia Poelmann. Ik ben sinds maart 2016 woonachtig in Schalkhaar. Sinds kort ben ik coördinator voor Huis der Taal, en een collega van Germaine en Lizet.

Ik heb 19 jaar in Zuid-Afrika gewoond. Daar heb ik samen met mijn voormalige man een eigen bedrijf gehad in waterzuivering. Daarnaast heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan in het basisonderwijs.

Ik heb 3 kinderen waarvan 2 geadopteerd in Zuid-Afrika. De jongste, Johan, woont bij mij. Hij heeft een verstandelijke beperking, FAS (Foetaal Alcohol Syndroom).

Van oorsprong ben ik kunsthistoricus, maar mijn werkervaring ligt meer in het onderwijs en in taalverwerving. Ik ben naast taalmaatje tevens begeleider van de taalambassadeurs in Deventer.

Met veel plezier begin ik aan deze nieuwe uitdaging. Ik verheug me op onze samenwerking, en ik zal jullie graag ondersteunen in jullie werk als vrijwilliger.

Hartelijke groet,

Patricia Poelmann