Huis der Taal in de nieuwe bibliotheek

Wij zijn weer volop aan de slag in de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt. Ook hier zitten we op zolder. Germaine, Lizet en Patricia zijn verspreid over de week aanwezig; er is in ieder geval iemand van ons aanwezig op maandag- dinsdag- en woensdagochtend. De beste manier om met ons te communiceren is via email. Wil je ons bellen, gebruik dan het algemene nummer van de bibliotheek 0570-675700 en kies optie 2. Als niemand opneemt, kan je een boodschap inspreken. Mochten jullie spontaan willen langskomen, kan dat natuurlijk ook altijd. Meld je dan even bij de servicedesk bij de ingang van de bibliotheek, dan worden wij gebeld.

 

Voor alle duidelijkheid ons nieuwe adres, mailadres en telefoonnummer:

de Bibliotheek Deventer

Stromarkt 18 7411 PK Deventer

T 0570-675700, optie 2

E huisdertaal@bibliotheekdeventer.nl

We kunnen ons voorstellen dat jullie wegwijs gemaakt willen worden in de nieuwe bibliotheek. Het is dan ook de bedoeling in november een rondleiding te organiseren voor taalvrijwilligers. Nader bericht volgt.